top of page

Wij helpen uw werknemer veilig op weg!

Wellicht  heeft U aandacht voor een doeltreffend verkeersveiligheidsbeleid op maat van uw bedrijf en inzonderheid het terug dringen van de ongevallen woon- werkverkeer.

Wij ontwikkelden vanuit onze ervaring en kennis van het e-fiets gebruik handige en praktische tools die wij hebben vervat in drie modules op maat van uw bedrijf.

Ons team bestaat uit een zestal medewerkers  met een hoog opleidingsniveau en met een gedegen ervaring in mobiliteit, veiligheid, kwaliteit en pedagogisch inzicht. Elke  module omvat  een halve  tot een volledige  dag coaching  binnen uw onderneming en ze kunnen  los  staan  van  elkaar maar vormen wel samen een geheel.

Recent werken we samen met  

Cyclis is sinds 2014 het aanspreekpunt voor bedrijven omtrent het stimuleren van de fietsmobiliteit bij werknemers. Betrouwbaarheid, een goede service en een persoonlijke aanpak dragen zij hoog in het vaandel. Om ons verhaal nationaal te kunnen brengen, werken wij samen met meer dan 1000 lokale fietshandelaren in België voor het afleveren en onderhouden van de fietsen gedurende de leaseperiode.

CYCLIS Logo 05 Letterlogo Bike Lease (1)
bottom of page