De eerste E-BIKE RIJSCHOOL vzw

20181106_142119_bewerkt.jpg

NIKE Geel

20180917_130452.jpg

Continental Mechelen

De e-fietsen begeesteren niet alleen de actief 50 plussers , maar de toekomst is jong, sportief, beroepsmatig en duurzaam.

 

De tijd dat elektrisch aangedreven fietsen voor rustige fietsers ontworpen werden is al ruime tijd voorbij.   We maken momenteel kennis met e-fiets modellen die getuigen van een mooie design met technologische hoogstandjes. Zo werden de e-fietsen in 2021

kleurrijker en de accu’s lichter met een hogere actieradius  en een lagere oplaadtijd.

 

Tijdens onze opleidingen, intussen voor meer dan 2404 actieve deelnemers ,  bieden we U de mogelijkheid samen met ons een keuze te maken uit  professionele modules, aangepast aan elke doelgroep en met eigen accenten.

 

Ons professioneel gewenning- en beheersingsparcours laat u toe de praktijk te ervaren maar vooral handige tips en richtlijnen toe te passen . Onze begeleiders zijn niet alleen goede lesgevers, maar ook ervaren kennisdeskundigen. Ons team bestaat uit 6 vrijwilligers voor Vlaanderen en recent ook Wallonië en Brussel

Onze organisatie is volledig neutraal en leverancier ongebonden.

 

 Voor elk initiatief een aparte aanpak de onze !

 Door een juiste keuze sluiten we perfect aan bij uw behoefte(s) en doelpubliek.

 

Ook budgettaire overwegingen bespreken we graag met U zodat elke opleiding door elke organisatie ( financieel ) haalbaar is.

"Onze lessen zijn op maat gemaakt. Voor elke opdracht of fietstocht komen we vrijblijvend langs om een gepersonaliseerde e-bike opleiding aan uw doelgroep aan te bieden!"

Freddy Verhuizen - oprichter en docent e-bike rijschool vzw

Freddy Verhuizen.png