De eerste E-BIKE RIJSCHOOL

Lessen en Opleidingen voor bedrijven, gemeentelijke diensten en groepen

De e-fietsen begeesteren niet alleen de actief 50 plussers , maar de toekomst is jong, sportief, beroepsmatig en duurzaam.

 

De tijd dat elektrisch aangedreven fietsen voor rustige fietsers ontworpen werden is al ruime tijd voorbij.   We maken momenteel kennis met e-fiets modellen die getuigen van een mooie design met technologische hoogstandjes. Zo worden de e-fietsen in 2019

kleurrijker en de accu’s lichter met een hogere actieradius  en een lagere oplaadtijd.

 

Tijdens onze opleidingen, intussen voor meer dan 2000 actieve deelnemers ,  bieden we U de mogelijkheid samen met ons een keuze te maken uit 14 professionele modules, aangepast aan elke doelgroep en met eigen accenten.

 

Ons professioneel gewenning- en beheersingsparcours laat u toe de praktijk te ervaren maar vooral handige tips en richtlijnen toe te passen . Onze begeleiders zijn niet alleen goede lesgevers, maar ook ervaren kennisdeskundigen. Ons team bestaat uit 6 vrijwilligers voor Vlaanderen en recent ook Wallonië.

 

Onze organisatie is volledig neutraal en leverancier ongebonden.

 

Onze modules bespreken we graag met U. Voor elk initiatief een aparte offerte, dat is ons engagement. Door een juiste keuze sluiten we perfect aan bij uw behoefte(s) en doelpubliek.

 

Ook budgettaire overwegingen bespreken we graag met U zodat elke opleiding door elke organisatie ( financieel ) haalbaar is.

"Onze lessen zijn op maat gemaakt. Voor elke opdracht of fietstocht komen we vrijblijvend langs om een gepersonaliseerde e-bike opleiding aan uw doelgroep aan te bieden!"

Freddy Verhuizen - oprichter en docent e-bike rijschool

+32477325595

E- BIKE RIJSCHOOL
Liersebaan 207
2240 Zandhoven
België

©2020 e-bike rijschool

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now