top of page

BEDRIJVEN

Wij helpen uw werknemer veilig op weg!

Wellicht  heeft U aandacht voor een doeltreffend verkeersveiligheidsbeleid op maat van uw bedrijf en in het bijzonder het terug dringen van de ongevallen woon- werkverkeer is een eerste stap.

Wij ontwikkelden vanuit onze ervaring en kennis van het e-fiets gebruik handige en praktische tools die wij hebben vervat in drie modules op maat van uw bedrijf.

Ons team bestaat uit een zestal medewerkers  met een hoog opleidingsniveau en met een gedegen ervaring in mobiliteit, veiligheid, kwaliteit en pedagogisch inzicht. Elke  module omvat  een halve  tot een volledige  dag coaching  binnen uw onderneming en ze kunnen  los  staan  van  elkaar maar vormen wel samen een geheel.

​​​Recent werken we samen met  

Cyclis is sinds 2014 het aanspreekpunt voor bedrijven omtrent het stimuleren van de fietsmobiliteit bij werknemers. Betrouwbaarheid, een goede service en een persoonlijke aanpak dragen zij hoog in het vaandel. Om ons verhaal nationaal te kunnen brengen, werken wij samen met meer dan 1000 lokale fietshandelaren in België voor het afleveren en onderhouden van de fietsen gedurende de leaseperiode.

CYCLIS Logo 05 Letterlogo Bike Lease (1) (2)_tcm_61-196091.png

VEILIGFIETSEN.BE

Begeleiding op maat van uw bedrijf voor een veilig en duurzaam fietsbeleid!

Veiligfietsen.be is toegewijd aan het promoten van veilig fietsen en het creëren van fietsvriendelijke (werk)omgevingen. We bieden een totaaloplossing voor bedrijven die hun werknemers willen stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Dit voor zowel bedrijven met een bestaand fietsbeleid die graag ondersteuning krijgen in het verder ontwikkelen van hun beleid met extra focus op veiligheid. Als ook voor bedrijven waar momenteel nog geen fietsbeleid aanwezig is. In beide gevallen kan Veiligfietsen.be een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf!

www.veiligfietsen.be

info@veiligfietsen.be

VEILIGFIETSEN.be
bottom of page